Neler yeni
xentr_blue_bg_color
xentr_red_bg_color
xentr_green_bg_color
xentr_orange_bg_color
xentr_voilet_bg_color
xentr_slate_bg_color
xentr_dark_bg_color

5651 Wifi Loglama

BenAykut

Kurumsal Üye
Katılım
22 Eyl 2020
Mesajlar
600
Tepkime puanı
8
Konum
Samsun
Web sitesi
www.backlinkim.com
Site Adı: Obifi
Site Adresi: Obifi.com
Sİte Konusu: Hotspot çözümleri, 5651 loglama
Açıklama;

Otellere yönelik internet çözümleri 5651 wifi loglama için doğru yere hoş geldiniz. Oteller için hotspot nasıl alınır? Hotspot çözümleri günümüzde pek çok kişinin aradığı bir konu. Wifi noktalarına olan ihtiyaç günümüzde sürekli olarak artmaktadır. Otellerde, kamu alanlarında, işletmelerde Wifisiz bir alan neredeyse artık düşünülemiyor. Hatta kablosuz internet yokluğu, bu alanlarda müşteri kaybına neden olabilecek bir etken. Çok sayıda kişi otelde kalmadan önce, otelinizde wifi var mı? Sorusunu yöneltebiliyor.

home-slider-5651-logs.7639d9f.png


Otel internet Çözümleri 5651 Wifi Loglama

Günümüzde Bir otel için en önemli kriterlerden bir tanesi şüphesiz ki internettir. Doğru bir altyapı, doğru bir yazılım ile müşterileri en iyi şekilde memnun edebilmek mümkün. Bu sayede istenmeyen kişilerin de internete bağlanmasının önüne geçilir. Hotspot karşılama ekranı internete bağlanmadan önce bazı bilgiler ister. Oda numarası, kullanıcı adı ve parola gibi. İnternete sadece bu bilgileri iletmiş olduğunuz kişi ya da kişiler bağlanabilecektir.

Oteller için Hotspot Nasıl Alınır?

Günümüzde oteller için hotspot çözümleri şeklinde arayış içerisinde olunduğunda pek çok farklı sonuçla karşı karşıya kalınabilir. Bu sonuçlar arasında işinde en iyi kuruluşlardan bir tanesinin Obifi.com olduğunu sizlere söyleyebiliriz. Kolay kurulum sayesinde kullanıcı denetimini kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kurallar oluşturabilir, birden fazla Hotspot yayını yapabilirsiniz. Ayrıca 5651 loglama, wifi loglama gibi konularda iletişime geçebilmeniz mümkün.

5651 Wifi Loglama

Çok sayıda kuruluş da 5651 loglama konusunda arayış içerisinde. Wifi loglama da önem arz eden bir konu. Bu konuyla ilgili destekleri obifi.com sağlıyor. Obifi ile internet siteleri üzerinden canlı sohbete geçerek aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Ya da ilgilendiğiniz konular için gerekli iletişim bilgilerine Obifi.com aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Otel internet çözümleri 5651 wifi loglama ve Hotspot çözümleri sizleri bekliyor.
 
Üst Alt