Neler yeni
xentr_blue_bg_color
xentr_red_bg_color
xentr_green_bg_color
xentr_orange_bg_color
xentr_voilet_bg_color
xentr_slate_bg_color
xentr_dark_bg_color

Legasmm.com Paneli Hakkında Güncelleme ve Geri Bildirim Talebi

legasmm

Forum Üyesi
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce burada panelimi tanıttığım bir konu açmıştım. Gelen yorumlar benim için çok değerliydi, tekrar teşekkür ederim. O günden beri bazı düzenlemeler yaptım ama hâlâ eksikler var, bu yüzden tekrar sizlerin fikirlerini almak istiyorum.
Panel adresi: legasmm. com
Altyapı olarak PerfectPanel kullanıyorum.
Bu paneli tamamen uzun vadeli düşünerek kurdum. Hedefim sağlam ve güvenilir bir sistem oluşturmak. Acelem yok, zamanla taşlar yerine otursun istiyorum. Reklam ya da tanıtım gibi şeyleri sona bırakıyorum; önce sistem tam anlamıyla otursun, içime sinsin.

Şu Anki Durum ve Planlar:​

• Panelde çok fazla servis eklemedim, doğru. Özellikle hızlı ve sağlam çalışan servisleri seçip eklemek istedim.
  • Amacım "her şey olsun" demektense, olan hizmetin arkasında durmak.
  • Müşteri hizmetini en ön planda tutmak istiyorum. Sadece satış yapıp geçmek değil, ulaşılabilir ve ilgilenen biri olarak kalmak istiyorum.
  • Telegram/WhatsApp botları, anlık servis bildirimleri gibi şeyler planlarımda ama henüz eklemedim.
  • Tasarım şu an sade, ileride daha özgün bir şey de düşünebilirim.
  • Reklam çalışmaları en son olacak.
Bu panel her zaman açık kalacak. İleride daha kurumsal bir domain almayı düşünüyorum ama bu site kapanmayacak. Belki başka alan adıyla başka servisler de açabilirim ama öncelik her zaman burası olacak.

Sizden Beklentim:​

Paneli şöyle bir göz atıp yorum yapabilirseniz çok sevinirim.
  • Kullanımı nasıl?
  • Görsel olarak rahatsız eden bir şey var mı?
  • Servis sayısı az ama yeterli mi sizce?
  • Genel olarak eksik gördüğünüz noktalar neler?
İçten, olumlu ya da olumsuz tüm yorumlara açığım. Bu işi öğrenerek ve düzgün şekilde yapmak istiyorum.
Zaman ayırıp okuyan ve görüş belirten herkese şimdiden teşekkür ederim
🙏

📞
+90 531 856 73 50| İletişim: 0531 856 73 50

Üst Alt