Neler yeni
xentr_blue_bg_color
xentr_red_bg_color
xentr_green_bg_color
xentr_orange_bg_color
xentr_voilet_bg_color
xentr_slate_bg_color
xentr_dark_bg_color

İnternetten Para Kazanma

I Love Google

Paylaşım Ekibi
Değerlendirme - 100%
1   0   0
Katılım
30 Kas 2019
Mesajlar
290
Tepkime puanı
43
Yaş
34
Konum
Ankara

Netten Para Kazanmak İçin Bazı Fikirleri



İnternetten para kazanmak için çeşitli yollar deneyebilirsiniz ya da aklınıza farklı yollar da geliyor olabilir. Farklı para kazanma fikirleri başlıklı bu yazımızda da, belki bazen aklınıza gelen belki de hiç gelmeyen para fikirler ile huzurundayız. Bu fikirlerin bazıları sizin için sıra dışı gelecek olsa da, aslında üzerinde iyi bir şekilde kurulması halinde bu yöntemlerle ciddi paralar kazanmanız mümkün.

E-Kitap Yazarak Para Kazanmak


Daha çok olarak da web sitesi işleri ben bilişim teknolojileri olayları ile uğraşan kişilerin haşir neşir olduğu bir öneri olsa da, e kitap yazmak kitap yazma konusunda beceri sahibi olanlar için maliyetsiz bir şekilde para kazanmaya imkan tanıyor.

Ancak bu yöntemle yazacağınız kitabının bir roman olmasından çok, insanlara sır verecek nitelikte olması gerekir. Örneğin yine kolay ve sermayesiz para kazanma fikirleri üzerine bir e-kitap yazılabilir ya da farklı bilinmeyen fikirleri, insanlara tavsiye edebilirsiniz. Burada kilit nokta, insanların kazanç sağlamasına yönelik kesin fikirler verebilecek kitaplar yazmaktır.

Eğitici Çocuk Eğlence Merkezleri


Türkiye'de yeni yaygınlaşmaya başlayan ve hatta KOSGEB tarafından desteklenen farklı para kazanma fikirleri arasında, oldukça cazip bir seçenek ile karşınızdayız. Açacağınız eğitici çocuk eğlence merkezi, doğru bir lokasyon seçilmesi durumunda ciddi paralar kazanmanızı sağlayacak iş fikridir.

İçerisinde, itfaiyeci ve farklı mesleklere ait maketlerle oyun oynanmasını sağlayan bu merkezler, aynı zamanda görevli eğiticileri ile çocuklara o mesleğin incelikleri hakkında eğitici bilgiler vermektedir. Aslında bir nevi meslekler üzerine açılmış eğlenceli bir okul olarak görebileceğimiz bu eğlence merkezleri, Türkiye’de de gün geçtikçe yaygınlaşmaktadır.

Bu eğlence merkezinin içerisinde anne ve babaların oturup bir şeyler içerek zaman geçirebilecekleri küçük bir alan oluşturmakta, burada sizin karınızı artıracak etkenlerden biridir.

internetten-para-kazanma


Tur Düzenleme


Farklı iş fikirleri
arasında, tur düzenleme tarzındaki iş modelleri de size kazanç sağlayabilir. Üstelik çok düşük maliyetlerle başlayarak, Türkiye’de veya yurtdışında çeşitli yerlere tur organizasyonları yaparak hem gezebilir ve hem de para kazanabilirsiniz.

Antika Ticareti Yaparak İnternetten Para Kazanma


Bu işin meraklısı değilseniz, antikacıların gözünde bu ticaretin değerini anlamak pek mümkün olmayacaktır. Ancak derinlemesine bir hobi niteliği taşıyan antika işlerinde, çok ciddi kazançlar olduğunu söylemek kolaylıkla mümkündür. Her işte olduğu gibi burada da, doğru işin doğru mekan ve zamanda yapılması gerekir.

El işi oyuncak imalatı


El işi oyuncaklar, Türk kültürünün önemli bir parçasıdır. Her ne kadar günümüzde unutulmaya yüz tutmuş oyuncaklar olsa da, iyi bir pazarlama ile el işi oyuncak imalatı yaparak para kazanabilirsiniz.

Farklı iş fikirleri arasında yer alan bu öneri, insanlara plastik oyuncakların çocuk sağlığı açısından zararlarının iyi bir şekilde anlatılması halinde geniş bir pazara dönüşecektir.

Mücevher Ve Takı Tasarımı


Biraz kişisel yetenek isteyen mücevher ve takı tasarımı, farklı para kazanma fikirleri arasında yer almaktadır. Diğer işlere kıyasla tasarımları pazarlama yeteneğinizin olması, iyi paralar kazanmak için önünüze açacaktır.

Organizasyonlar Düzenlemek


Diğer yandan farklı alanlarda çeşitli eğlence ve tanıtım organizasyonları düzenleyerek, maddi açıdan ciddi bir seviyeye gelmek mümkündür. Yine bu işi yaparken de, kişisel yaratıcılık ön plana çıkmaktadır.
 
Son düzenleme:

bebright

Forum Üyesi
Katılım
18 May 2020
Mesajlar
5
Tepkime puanı
1
Konum
istanbul
Yabancı web siteleri açarak 4 kat fazla para kazanabilirsiniz mesela yabancı bir sağlık bloğu üzerinden adsense gelirleri çok iyi.
 

I Love Google

Paylaşım Ekibi
Değerlendirme - 100%
1   0   0
Katılım
30 Kas 2019
Mesajlar
290
Tepkime puanı
43
Yaş
34
Konum
Ankara
Evet yabancı blog benim de kafama giriyor ara ara :)

En fazla veren ülke hangisi Norveç gibi bişey duymuştum. Ülkeye özgü veya öncelikli site açma diye bişey var mı
 

I Love Google

Paylaşım Ekibi
Değerlendirme - 100%
1   0   0
Katılım
30 Kas 2019
Mesajlar
290
Tepkime puanı
43
Yaş
34
Konum
Ankara
Oradan bir sunucu almak tabi sitenin hızını artırmış olur dimi.

America bazlı açmış oluruz ama ingilizce dil olduğundan tüm dünyaya da açık olmuş olur
 

fulbaibu

Forum Üyesi
Katılım
2 Tem 2021
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Yabancı web siteleri açarak 4 kat fazla para kazanabilirsiniz mesela yabancı bir sağlık bloğu üzerinden adsense gelirleri çok iyi.
yabancı site gelirleri evet çok fazla. TBM ücretleri yüksek olduğu için ciddi gelir elde edilebiliyor.
 
Üst Alt