Neler yeni
xentr_blue_bg_color
xentr_red_bg_color
xentr_green_bg_color
xentr_orange_bg_color
xentr_voilet_bg_color
xentr_slate_bg_color
xentr_dark_bg_color

Instagram Proje Hesap Büyütme

oxobkly

Forum Üyesi
Selamlar herkese. Geçen ay Instagram'da kitle yaparım diye bir konsept sayfa açtım ama durum düşündüğümden çok daha zor çıktı. Sayfayı öne çıkarmak için günlerce "geri takip yapılır" gruplarında takıldım, önüne gelene mesaj attım ama aldığım etkileşim verdiğim emeğin çeyreği bile etmedi. Tamemen vakit kaybı olduğunu anlayınca organik kitleyi tetikleyecek ilk itici gücü bulmak için Google’a bedava takipçi yazıp çözümlere bakmaya başladım.

Aramalar sırasında Followersize.com diye bir platforma denk geldim. Dürüst olmak gerekirse bu tarz sitelere karşı her zaman bir önyargım vardır, o yüzden asıl hesabımın bilgilerini riske atmak istemedim. Ben de zamanında bir kenara attığım eski yedek hesabımla giriş yapıp şansımı denedim. Yan hesaba profil fotoğrafı ekleyince sistem daha fazla kredi verdi; ben de kazandığım kredileri doğrudan kendi ana sayfama yönlendirdim.

Giriş yaptıktan kısa bir süre sonra gönderdiğim kişilerin hesaba düşmeye başladığını gördüm. Sistem sayesinde sıfır maliyetle ve asıl profilimin şifresini kimseyle paylaşmadan tam anlamıyla ücretsiz takipçi desteği almış oldum. Sayfadaki bu ilk hareketlilik algoritmanın da dikkatini çekti ve paylaşımlarım yavaş yavaş Keşfet’e düşmeye başladı. Benim gibi ilk etapta zaman kaybetmek istemeyen veya bütçe ayırmadan takipçi hilesi yöntemiyle sayfasını canlandırmak isteyenler varsa siteyi deneyebilir, kesinlikle iş görüyor.

Web site : Followersize.com

Üst Alt